Olika motorfestivaler i Sverige

Motorsportsvärlden är mycket stor och att gå på just motorfestivaler kan vara riktigt kul, även för de som inte är helt och hållet så intresserade som de tävlande är. Det finns faktiskt en hel del kända och roliga motorfestivaler som hålls varje år i Sverige.

Ett exempel på en av dessa motorfestivalen är Skellefteå Motorfestival som faktiskt är Skellefteås allra största motorutställning. Denna ägde rum för första gången år 2014 och oavsett vd man har för fordon så är man välkommen att delta.

En annan motorfestival som brukar hållas varje år i början av september är Emmaboda motorfestival. Denna är riktigt populär och hålls under två stycken dagar, dvs lördag och söndag. År 2016 så bjöd de på mycket kul vilket bland annat var finbilsparkering, dragracing och gatbilskörning.

Staffanstorps motorfestival är också en mycket populär och uppskattad motorfestival. Denna brukar hållas i början av juni vilket innebär att det oftast brukar vara härligt väder vilket får alla på bra humör. De erbjuder mycket kul så som cruising, liveframträdanden, MC-stuntshow, rally, mat, dans och utställningar. Detta är en festival som är mycket rolig och som kan passa utmärkt att spendera tid tillsammans med familjen på. Eller varför inte samla alla vännerna?

Buy Synthroid Online - cheap price and free delivery. Mobile version here.